Maarten- » Specials » Cheats hints
Imagination At Work

Mario's Cheats & Hints

Mario's Cheats & Hints Cheats en hints kunnen jou helpen meer uit spellen te halen. Cheats geven methoden om vals te spelen. Deze cheats zijn echter meestal opzettelijk in het spel ingebouwd. Dat is bijvoorbeeld handig in het geval dat het spel te moeilijk blijkt te zijn. Hints geven aanwijzingen, zodat je bijvoorbeeld langs lastige eindbazen kunt komen.

Cheats

Cheats zijn meestal opzettelijk aan het spel toegevoegd. Het zijn bepaalde codes die alleen in singleplayer beschikbaar zijn. Doordat cheats opzettelijk in spellen worden toegevoegd, kan door de producers worden getest of er fouten in het spel zitten. De cheats kunnen echter ook door de spelers gebruikt worden om 'vals te spelen'. Als je op een bepaald punt compleet vast zit is het handig als je zo'n cheat kan gebruiken. Cheats komen vaak vrij als het hele spel is uitgespeeld. De meningen over het gebruik van cheats zijn verdeeld. Aan de ene kant wordt het spel niet geheel eerlijk uitgespeeld, maar als je vastzit kunnen cheats een handige uitkomst bieden.

Hints

Hints zijn in feite aanwijzingen. Met deze aanwijzingen kun je bijvoorbeeld verborgen levels ontdekken, of de zwakke plek van de eindbaas leren kennen. Ook met hints kun je meer uit het spel halen, maar ze verklappen niet veel over de loop van het spelverhaal. Hints zijn daarom ook breder geaccepteerd dan cheats.

In de volgende artikelen zullen de cheats en hints van een aantal bekende Mariospellen blootgelegd worden. Het betreft:
  • New Super Mario Bros. Wii
  • Super Mario Galaxy 2
  • Mario Kart DS

New Super Mario Bros. Wii: Cheats en Hints

New Super Mario Bros. Wii is een platform game voor de Wii, in Europa uitgebracht op 20 november 2009. Het is het vervolg op New Super Mario Bros. voor de Nintendo DS. Het unieke aan deze nieuwe versi…
Gepubliceerd door Maarten- op 26-10-2010, laatst gewijzigd op 28-04-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!